Over ons

Yellow Lemon Tree is een conceptstore in het centrum van Aalst. Hier word je ondergedompeld in een Nordic atmosfeer met het beste hedendaagse design: van kleine woonaccessoires over verlichting tot meubilair. Tijdloos & toch hip!

Bron van inspiratie

Voor een optimale beleving is onze collectie opgedeeld in verschillende woonhoeken. Zo willen we je graag tips & ideeën meegeven: van kleurijke kussens, leuke vaasjes, een hip tapijt tot een comfortabele sofa.

De woonhoeken en thema's wisselen naargelang het aanbod en het seizoen. Zo blijft een bezoekje verrassend fris & origineel.

Het ideale geschenk

Een huwelijk, samenwonen, een nieuw woonst, verjaardag? Kies voor elke gelegenheid een origineel stuk uit ons aanbod. Of geef een cadeaubon, zo zit je altijd goed!

We helpen je graag verder

We gaan tot het uiterste om je een maximale service te bieden. 

We geven je bijvoorbeeld graag woonadvies. Ben je op zoek naar die ene stoel, dat ene bijzettafeltje of dat ene object dat het karakter van je interieur accentueert? Vraag het ons. Als je dat wenst, komen we bij je thuis voor interieuradvies

Een meubelstuk besteld? Ook voor levering en montage kan je op ons rekenen. Het verpakkingsmateriaal nemen we netjes weer mee. Zo kan jij meteen 100% van je nieuwe aankoop genieten.

Breng ons vrijblijvend een bezoekje en geniet van ons design met een verhaal!

Bernhard & Steven